Right Said Fredi Richard: liigne seksikus võrdub meeleheitega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Right Said Fred
Right Said Fred Foto: promo

Klubi Apollo üllatab taas ühe tuntuma nimega - Right Said Frediga, kes küll viimastel aastatel oma ambitsioonikusega just väga tervalt pildis olnud pole, kuid on nüüd haudumas maailmavallutusplaane.

Eksklusiivintervjuus Elu24-le ütles bändi liige, üks kaksikutest Richard Fairbrass (teine bändi liige on Fred Fairbrass), et sellise muusika tegemise puhul ei tohiks liialt analüüsida, mida täpselt tehakse.

«Hea on sellele mitte mõelda, mitte end selle mõttega vaevata. Põhiline on ju, et kõigil oleks lõbus ja me teame isegi, et ei tee tõsist muusikat. See teadmine on pisike element, mis teeb meid ja ka publikut vabamaks,» teab Right Said Fredi Richard.

«Analüüsida, mis žanr või mis muusika see on - see oleks viga. See kokku on üks suur maagia, mida ei tasu liiga lähedalt vaadata,» leiab Richard.

Right Said Fredi muusika kohta on sageli kasutatud ka terminit «sexy beat» (seksikas rütm), mille kohta Richard ütleb tõrjuvalt, et nii ei tasuks muusikat sildistada.

«Mis ühe jaoks võib olla seksikas, ei pruugi olla teise jaoks. Ja kui George Clooney arvaks, et ta on seksikas, siis ta poleks seksikas,» toob Richard näite.

Seksikuse kohta lisab Richard, et arvab, et muusikas on tegu illusioonilise dimensiooniga, mille peale ei tohiks liialt mõelda või seda eesmärgistada.

«Sellega ei tohiks üle pingutada. Kui see muutub eesmärgiks, näib see juba meeleheitena,» leiab Richard.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles