Millega üllatab Right Said Fred Tallinnas?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Right Said Fred
Right Said Fred Foto: Promopilt

Peagi Eestisse saabuv Right Said Fred on lõbu- ja rõõmujanuline peobänd, kelle kõige tuntumateks hittideks võib pidada «I’m Too Sexy» ja «Don’t Talk Just Kiss».

90ndatel nende lugudega end kuulsaks laulnud kaksikud Richard Fairbrass ja Fred Fairbrass on varemgi Eestis esinemas käinud, kuid seda korda tulevad mehed siia juba silmapiiril uute ambitsioonidega.

«Meil on plaanis väljastada uus album Ameerikas ning tahame, et meie tegevus oleks järjest enam rohkem pildis ka Ida- ja Põhja-Euroopa riikide hulgas,» rääkis Richard Fairbrass Elu24-le.

Richard ütles, et üle 20 aasta bändi teha on olnud lõbus ning kõige selle juures peab mees parimaks osaks esinemist ja salvestamist.

«Mõtlesin just mõni aeg tagasi, miks mulle esineda meeldib. Ma arvan, et laval olen ma emotsionaalselt kõige tipus ja unustan oma argimured. Ilmselgelt meil kõigil on mured ja see on minu viis neist vabaneda,» rääkis laulja.

12. mail klubis Apollo esinev grupp Right Said Fred annab eestlaste silma- ja kõrvapaaridele kontserdi, kus kuuleb segu vanast ja uuest.

«Loomulikult saab olema ka pisut nostalgiat, sest kui tegu on pikka aega tegutsenud bändiga, ootab publik alati, et mängitaks neid lugusid, mis on kõige kuulsamad - me oleme selle oma publikule võlgu ja ei jäta neid sellest ilma,» lubas Richard.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles