Lauljatar Ithaka-Maria Rahula poseeris lõpuks alasti!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Ithaka-Maria Rahula poseeris  Anne & Stiili rubriigis "Keha lugu"
Lauljatar Ithaka-Maria Rahula poseeris Anne & Stiili rubriigis "Keha lugu" Foto: Anne & Stiil/ Marko Söönurm

Möödunud aastal Eesti seksikaimaks naiseks titulleeritud lauljanna Ithaka-Maria Rahula (32) võttis end lõpuks alasti, et poseerida ajakirjale Anne & Stiil.

Ithaka-Maria tunnistab, et tema keha ekstreemseimaks kogemuseks läbi aegade ongi just seesama alasti poseerimine Anne & Stiili veergudel.

"Anne & Stiili lugeja on harjunud, et igas numbris astub keegi publiku ette oma ihunaha kostüümis, aga tolle mannekeeni jaoks ei ole see alati just igapäevane ettevõtmine," räägib lauljatar. "Kujutlege end ihualasti mitte voodisse minemas ega sealt tõusmas, mitte kallima iharate pilkude alla, vaid prožede valgusesse - võõraste inimeste hindava ja puuriva muljetamise ette minemas..." arutleb ta.

"Minule on see esimene säärane rikastav kogemus, kui võtan end ise paljaks, mitte ei palu fotograafil mind riidest lahti esitada, ning see sai tehtud ka just tänu fotograafile, kel jagus kannatlikkust piisavaks eelmänguks ning tahet, südidust ja konkreetsust asi lõpuni viia," kiidab Ithaka-Maria.

"Tegelikult ei olegi alastiolekus midagi üleloomulikku, tundsin end sama kindlalt ja turvaliselt nagu lapsepõlves rannas käies," rõõmustab lauljatar. 

Pikemat intervjuud rubriigis Keha Lugu loe juba värskest ajakirjast Anne & Stiil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles