Elmayonesa: argentiinlased laulavad sõnadest aru saamata eesti keeles kaasa!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elmayonesa
Elmayonesa Foto: Elmayonesa

Eelkõige mullusel Eesti Laulul osalemisega tuntuks saanud Elmayonesa ehk Nicolás Behler on praeguseks küll Eestist lahkunud ja elab taas kodumaal Argentiinas, kuid ei ole siiski unustanud eestikeelseid laule.

«Esitan nii Ladina-Ameerikas kui Euroopas kõikidel oma kontsertidel laule «Kes ei tantsi, on politsei» ja «Eesti kuninganna» ning inimesed teavad neid lugusid ja laulavad kaasa. Suurepärane on kuulata argentiinlasi laulmas eesti keeles, ilma et nad teaksid, mida ütlen!» rääkis Elmayonesa Õhtulehele.

Muusikastiil, mida Elmayonesa viljeleb, on Argentiinas populaarne cumbia: «See muusika avab sulle uksi ja on palju inimesi, kes seda kuulavad, sest see on osa Argentiina igapäevasest folkloorist. Minule meeldib segada seda muusikastiili teiste keeltega, sest niimoodi esindan ma Argentiinas kõiki riike, millega seotud olen.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles