Astroloog: 2008 on murrangute aasta

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taimi Uuesoo
Taimi Uuesoo Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Astroloog Taimi Uuesoo hinnangul peaks sellelt aastalt ootama igaüks seda, mida ta külvanud on.

«Ma ei arva, et sel aastal tuleb miskit hirmsat ja katastroofilist,» rääkis Taimi Uuesoo 1. jaanuari raadio Elmar hommikuprogrammis.

Siiski tunnistas ta, et märgid on tõsiselt muutumas: «See ei tähenda, et midagi hullu peaks olema vaid kui eelmisel aastal oli tegemist Lõvi ja Amburi ajastuga, siis sel aastal on tegemist Neitsi ja Kaljukitse ajaga. See tähendab, et see on märksa tõsisem aeg.»

«See jällegi ei tähenda, et see oleks paha, vaid meelelahutus jääb pigem tagaplaanile. Tuleb rohkem töökust ja traditsioonilisust. Nüüd hakkavad rohkem maksma kogemused. Kõik see, mis on ennast aegade jooksul tõestanud, tõuseb hinda,» lisas ta.

Eesti Vabariiki hakkavad uuel aastal mõjutama globaalsed muutused. «Juba jaanuaris-veebruaris tulevad esile sündmused, mis avavad meie jaoks uued uksed. Meie vaatame, mis maailmas toimub ja üritame ise sellega kaasa minna. Ei ole meil midagi hullu, pigem üritame ise olla targemad, ettevaatlikumad. Peab oskama ajaga kaasas käia, et me oskaksime muutuvate aegadega kooskõlas olla,» ennustas astroloog.

Uuesoo tõdes intervjuus, et uus aasta on siiski igaühe jaoks individuaalselt erinev. Siiski tuleb see paljude inimeste jaoks murrangute aasta. «Planeet Pluuto on vahetamas märki ja see toob meile täiesti uue ajajärgu erinevates valdkondades,» rääkis astroloog.

Eriti mõjutavad muudatused neid inimesi, kes on sündinud märgi piiripeal ehk pööripäevade paiku. Kas need muudatused on positiivsed või negatiivsed, sõltub astroloogi sõnul sellest, mida need inimesed varem teinud on.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles