Erika Salumäe lubab minna kohtusse

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Salumäe
Erika Salumäe Foto: Elmo Riig / Sakala

Olümpiavõitja ja Hispaanias elav Erika Salumäe teatas oma Facebooki kontol, et kavatseb ette võtta kohtuprotsessi, et panna piir kollasele ajakirjandusele.

Kroonika kirjutas eile, et TV saates «Pealtnägija» aprilli alguses eetris olnud lõik Erika Salumäe (49) ja Ene Veiksaare (43) ühisest ettevõtmisest, turismiärist Hispaanias Denias jättis õhku nii mõnegi küsimuse – kaasa arvatud aastaid juba nii-öelda avalikuks saladuseks olnud naiste väidetava partnerluse ka eraelus.

«Head sõbrad, võtame ette kohtuprotsessi, mitte enam just enda pärast, aga ka teiste Eesti inimeste ja perekondade pärast,» kirjutas Salumäe. «Kusjuures minu laps ütles esimesena, kas tõesti midagi teha ei saa, et järgmisena saavad ju teised samuti haiget.»

Salumäe kinnitusel on Eesti nii väike riik, mistõttu pole vaja ennast võrrelda teiste riikide ajakirjandusega.

«Hoidkem oma rahvast,» lisas ta. «Suured tänud teile, et toetasite ja andsite mulle jõudu võtta ette kadalipp ka kohtuprotsessina. Olen elus olnud allaneelaja paljuski, mis puudutab mind, aga nüüd Kroonika artikkel ei puuduta enam ainult mind.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles