Kuula ja vaata: Prata Vetra on tagasi uue singliga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prata Vetra
Prata Vetra Foto: Prata Vetra

Prata Vetra andis välja esimese singli «Lantern» maikuus ilmuvalt albumilt «Another Still Life».

Albumit salvestati 2011. aasta septembrist selle aasta aprillini erinevates stuudiotes nii USAs, Suurbritannias kui ka Riias. Albumi produtseerimisel osalesid David Field, Prata Vetra, Ingars Vilums ja Ian Davenport. Abiks oli ka Steve Durand ning albumi kujunduse autoriks on Liga Kitchen.

Bändi jaoks on uus singel «Lantern» justkui pilguheit neile endile läbi produtsent David Fieldi kaleidoskoobi: «Kui olime Hudsonis lugusid kirjutamas, käis David välja idee, et igaüks meist võiks paberile kirja panna, kuidas me end kui bändi näeme, arvestades meie minevikku ning tulevikuvisioone. Järgmisel päeval lugesime oma mõtted Davidile ette ning ta valis neist välja kõige erilisemad ja olulisemad. Nii sündisidki sõnad loole «Lantern».»

Muusika on pärit Maris Mihelsonsi demolintidelt. Video idee pärineb trummar Kaspars Rogalt, kes visualiseeris esialgse mõtte, pannes kokku erinevaid stseene bändi ja nende sõprade elust: «Videol ei tohi lasta head lugu ära rikkuda – minu peamine ülesanne oli tugevdada seda suvetunnet, mida laul edasi annab. Kasutasin ka videomaterjali stuudiotest, kus album lindistatud sai. Nii saavad ka vaatajad osa sellest loomingulisest ja lõbusast albumi salvestamise protsessist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles