Renatel ilmus uus lugu koostöös Saksamaa muusikaprodutsentidega!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renate Saluste
Renate Saluste Foto: Andrus Eesmaa/ Järva Teataja

Eesti lauljannal Renatel ilmus 15. aprillil koostöös saksa muusikaprodutsentidega uus singel, mis kannab pealkirja «Muusika». 

Lugu valmis koostöös Saksamaa klubimuusika produtsentidega Tale & Dutch, kes kirjutasid Renate loole muusika. Loo sõnade autor on Renate ning lugu on kirjastatud Inglismaa firma Rockstar Media poolt.

Renate, pärisnimega Renate Saluste, on Albust pärit noor lauljanna, kes tegeleb laulmise, lugude kirjutamise ja klavermänguga juba lapsest saati. Tema esimene album ilmus eelmisel kevadel. Eelmise aasta suvel andis Renate koostöös produtsendi Lenny LaVida-ga välja singli «Tantsime veel». 

Renate on esinenud enamuses Eestimaa linnades, ööklubides, laululavadel ja festivalidel. Ta on üles astunud Summerjam 2010, Summerjam 2011 ning eelmise aasta Saaremaa Rannapeol. Uut lugu on võimalik live-esituses kuulata 1. juunil Põlvas toimuval Lõuna-Eesti suurel suve avapeol.

Kuula uut singlit siit: http://www.youtube.com/watch?v=ThJG_uknUyE

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles