Lennujaamas arreteeriti porgandpaljas mees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennujaam. Foto on illustreeriv.
Lennujaam. Foto on illustreeriv. Foto: Ibrahim Usta/AP

USAs leidis aset järjekordne juhtum, mille käigus tuli politseil minema toimetada lennujaama turvakontrollis end alasti koorinud mees.

 Alles selle nädala algul levis meedias uudis Denveri lennujaama turvaväravas alasti suitsetanud naisest, kes sealt arestimaja asemel otse haiglasse toimetati, vahendab CNN.

Oregoni elanik John E Brennan võttis lennujaamas alasti protestiks Portlandi rahvusvahelise lennujaama turvatöötajate ahistava käitumise vastu.

Brennan kooris end paljaks otse kaasreisijate silme all, ka ei teinud ta välja seal viibinud lastest. Pealtnägijate reaktsioonid olid erinevad, kes kattis oma silmad ja kes hakkas mehest kohe telefonidega fotosid klõpsama..

50-aastane Brennan rääkis CNNile: «Võtsin oma riided seljast ja ütlesin: «Näete, mul ei ole lõhkeaineid». Turvatöötajad tegid lihtsalt oma tööd, kuid kogu organisatsioon võiks leida mingi tasakaalu privaatsuse ja turvalisuse vahel. Nad kasutavad hirmutamist ja lähevad intiimseks ning sellele peab kuskil piiri panema.»

Brennan arreteeriti ning meest ootab trahv.

Vaata pilti SIIT.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles