Sandy Rivera filmis video uuele singlile Eestis!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandy Rivera
Sandy Rivera Foto: Club Privé

Sandy Rivera varustab housemuusika maailma pidevalt uute hittidega ja nüüd on ta tagasi järjega eelmisele hitile «Freak», tehes koostööd taas kord suurepärase naisvokalistiga Haze. Uus singel «Deeper» iseloomustab kõige paremini hetkelist külma kliimat ning on tõeliselt kuum ning tuline hitihoiatus.

Märkimisväärne on fakt, et enamus videost loole «Deeper» on filmitud Eestis, Hotellis Telegraaf, mis alles hiljuti valiti rahvusvahelise reisiportaali Tripadvisor poolt maailma 100 parema luksushotelli sekka.

Kuula lugusid «Freak» & «Deeper» SIIT.

Antud lugu on eriline ka selle poolest, et sellest on tehtud 12 erinevat remiksi sellistelt tegijatelt nagu Andy Daniel, Mat Playford, Jamaal ning Kings of Tomorrow. Kõik remiksid on erilised omal moel, pakkudes kuulamisrõõmu erinevatele muusikamaitsetele.

Hetkel tuuritab Sandy Rivera mööda maailma, külastades hiljuti Ameerikat ning Inglismaad ja esinedes pidevalt üle kogu Euroopa. Kui Sandy pole reisimas, töötab ta aktiivselt stuudios uue materjali kalla. Tulemas on kauaoodatud kogumik «Sandy Rivera House Masters», mõned uued singlid Defected'ile ning Blackwiz'ile ja uus bändiga kontseptsioon koos vokalist Rae'ga ning teel on ka järgmine album.

Sandy Rivera on tuntud kõikjal maailmas, eelmise aasta lõpus sõlmis ta aga lepingu klubi Privéga, mille ametlik resident-DJ ta alates detsembrist on. Üle kahe kuu teisel reedel toimub Club Privés Sandy Rivera omanimeline üritustesari.

Sel reedel, 13.veebruaril on Sandy taaskord klubis Prive plaate keerutamas valentinipäeva soojenduspeol, mil klubikülastajaid ootavad ees eripakkumised nagu jook «Sõbramöll» ning südamlikud üllatused. Rahva kütab kuumaks DJ Heivi S!

Vaata Sandy Rivera esinemist detsembris Club Privés SIIT.

Vaata Sandy Rivera intervjuud enne detsembri esinemist Eestis SIIT.

Vaata ja kuula Sandy Rivera uut lugu SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles