Tervise Paradiis, spaahotell ja veekeskus

Kristjan Lepa
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tervise Paradiis

Side 14, Pärnu 80010
Info tel 445 0310, faks 445 1601
hotell 445 1600,
e-post: sales@spa.ee
www.terviseparadiis.ee

Tervise Paradiis on viis aastat tagasi rajatud ainulaadne lõõgastuskeskus, mis ühendab nii lõõgastusi kui raviprotseduure pakkuva spaaosakonna, modernse merevaatega neljatärnihotelli, mitmekülgse vee- ja vabaajakeskuse koos Eesti suurima veepargiga, restoranid ja baarid ning seminarivõimalused.

Tervise Paradiisi mererannal asuvas neljatärnihotellis on 122 tuba ja 244 voodikohta.
2006. aasta aprillis tunnustati Tervise Paradiisi keskkonnasäästlikku tegevust rahvusvahelise keskkonnamärgisega Roheline Võti.

Majas on spaa, aeroobika- ja jõusaal, ujula, Eesti suurim veepark, ilusalong, avalik internetipunkt ja kogu hotelli kattev Wifi võrk.

Veepargis ootavad teid basseinid, mullivannid, kosed, saunad, Aqua baar, sooja veega välibassein (avatud ka talvel!), suveterrass ja baar.

Tervise Paradiisi nullkorrusel asub kuue rajaga õdus bowling'usaal. Mõnus ajaveetmiskoht ootab hotellikülalisi seitse päeva nädalas. Peale kuuliveeretamise saate bowling'us nautida karastavaid jooke ja suupisteid.

Tervise Paradiisis on teil võimalus nautida meeliköitvaid spaalõõgastusi. Siin ootab teid rikkalik valik mõnusaid kehahoolitsusi. Peale lõõgastavate massaažide võite nautida näiteks stressi maandavaid luksuslikke vanne, toniseerivat Charcot' või lehvikdušši; soovitame proovida hoolitsusi mitmekülgse toimega tervisekapslis. Terviseturgutust vajavatele klientidele pakume näiteks liigesevalu ja lihaspingeid vähendavat sooja maavahamähist, hooldust isesoojeneva mudaga ja looduslikku ravi soolakambris. Soovijaid nõustavad meie kogenud ja sõbralikud arstid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles