Sanatoorium Tervis

Kristjan Lepa
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sanatoorium Tervis

Seedri 6, 80010 Pärnu, Pärnumaa
Tel 445 0310, faks 445 0307
E-post: sales@spa.ee
www.spa.ee

Juba üle 37 aasta professionaalset kuurortravi pakkunud Tervise sanatoorium on Eesti suurim spaa.


Peale renoveeritud ja tänapäevastele tingimustele vastava 530 voodikohaga hotelli ootavad teid suur ravikompleks, restoran ja baarid, spordikompleks, spaa- ja saunakeskus, konverentsikeskus, kultuurikeskus, raamatukogu, ilusalong ja kauplused.


Majutus

Tervise hotellis on 530 voodikohta.
Võite valida ühekohalise toa, standardse kahekohalise toa, invatoa ja sviidi vahel. Kokku on Tervises 25 sviiti, neist 12 saunaga.

Kõigi mugavustega numbritubade rõdult avaneb maaliline vaade. Hotelli vahetus läheduses on jahisadam ja ajalooline Pärnu muul.

Hommikusöögile, võimlemisse ja teistele protseduuridele saate jalutada mööda hooneid ühendavaid klaasgaleriisid. Suvel ootavad Tervise hotellikülalisi päikeselised jalutuskäigud Pärnu ranna rajoonis.

2009. a sisaldub numbritoa hinnas:
· kõigi mugavustega majutus,
· rikkalik hommikusöök buffet-restoranis,
6.30-9.30 hommikusaun ja ujumine spaa- ja saunakeskuses.

Sanatoorium Tervis kostitab teid professionaalse kuurortravi ja spaalõõgastusega. Meie sõbralik personal ootab teid aasta läbi seitse päeva nädalas. Arsti põhjalik konsultatsioon aitab meie pakutavate teenuste hulgast teha spetsiaalselt teile sobivaima valiku. Tervistavad ja lõõgastavad paketid võimaldavad nii pikemat kui lühiajalisemat aktiivset puhkust.

Meid külastades saate ööbimist ja spaateenuseid kombineerides endale meeldiva paketi soovi korral ise koostada. Selleks palume teil ühendust võtta meie müügiosakonnaga. Samuti palume pakettides sisalduvate protseduuride ajad eelnevalt raviregistratuuris broneerida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles