Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734
Saada vihje

Veiselihapraad aedviljadega - pühade vääriline roog

Copy
Artikli foto
Foto: Bonduelle

Jõulude maagia peitub ühises söömaajas. Hetk, mil pere ja sõbrad kogunevad laua ümber, jagades maitsvaid roogasid ja sooje mälestusi. Veiselihapraad koos värviliste aedviljadega on ideaalne valik jõuluõhtusöögiks. See ühendab veiseliha rikkaliku maitse ja Bonduelle'i aedviljade värskuse, pakkudes külluslikku maitset, elegantsust ja ka silmailu.

Grillitud või praetud veiseliha on selle roa täht. Liha kaetud aromaatse šalottsibula ja tüümianivõiga, toob jõululauale suursugusust ja erilise maitsenüansi. Mais, herned ja punane paprika lisavad värvi ja kergust ning tasakaalustavad liha jõulist maitset. Selle roa muudavad eriliseks just lihtsad, kuid kvaliteetsed koostisosad.

Veiselihapraad aedviljadega sobib nii pidulikuks õhtusöögiks, aga miks mitte ka järgmise päeva lõunaks. Muidugi ei pea vaid jõulupühi ootama, et veiselihapraadi nautida.

Koostisained 4 portsjoni jaoks:

  • 2 purki Bonduelle'i maisi koos herneste ja punase paprikaga
  • 200 g veiselihasinki
  • Soola
  • 1 tl maapähkliõli
  • 100 g võid
  • 4 šalottsibulat
  • 1 näpuotsatäis tüümiani

Samm 1

Nõruta Bonduelle'i mais koos herneste ja punase paprikaga ning pane nõusse.

Samm 2

Hõõru veiseliha mõlemalt poolt õliga ja puista üle soolaga. Küpseta grillil või prae pannil.

Samm 3

Kui see on valmis, aseta 5 minutiks soojale taldrikule seisma.

Samm 4

Haki šalottsibul peeneks.

Samm 5

Sega kokku šalottsibul, tüümian ja või ning keera fooliumisse. Jäta seisma.

Samm 6

Serveeri veiseliha taldrikul. Pane lihale võid. Serveeri koos Bonduelle'i aedviljadega.

Tutvu retseptiga: https://www.bonduelle.ee/retseptid/r/veiselihapraad-aedviljadega/de1c0090

Copy
Tagasi üles