Jõulude maagia peitub ühises söömaajas. Hetk, mil pere ja sõbrad kogunevad laua ümber, jagades maitsvaid roogasid ja sooje mälestusi. Veiselihapraad koos värviliste aedviljadega on ideaalne valik jõuluõhtusöögiks. See ühendab veiseliha rikkaliku maitse ja Bonduelle'i aedviljade värskuse, pakkudes külluslikku maitset, elegantsust ja ka silmailu.
Grillitud või praetud veiseliha on selle roa täht. Liha kaetud aromaatse šalottsibula ja tüümianivõiga, toob jõululauale suursugusust ja erilise maitsenüansi. Mais, herned ja punane paprika lisavad värvi ja kergust ning tasakaalustavad liha jõulist maitset. Selle roa muudavad eriliseks just lihtsad, kuid kvaliteetsed koostisosad.
Veiselihapraad aedviljadega sobib nii pidulikuks õhtusöögiks, aga miks mitte ka järgmise päeva lõunaks. Muidugi ei pea vaid jõulupühi ootama, et veiselihapraadi nautida.