Jõulude ajal ei pea maitsenaudingud piirduma ainult piparkookide ja mandariinidega. Selleks, et mekkida midagi maitsvat, aga ka tervislikku, on hea retsept punase oa brownie. Võib küll kõlada üllatavalt, aga ubadel on tegelikult väga neutraalne maitse, mistõttu sobivad nad hästi ka magustoitudesse. Lisaks on oad ka toitaineterikkad. See brownie on iga maiasmoka unistus, sest on tummise šokolaadi maitsega. Ja parim osa? Selle tegemiseks pole vaja jahu!
Purk Bonduelle'i punaseid ube annavad koogile kreemise tekstuuri ja tume šokolaad ning vanilliekstrakt täidavad köögi mõnusa magusa aroomiga. Küpsetamise lihtsus teeb sellest ideaalse retsepti ka neile, kellel on jõuluaskelduste vahel vaid hetk aega, et magustoit valmistada.
Kui brownie valmis sobib see hästi nii kuuma kakao või tassitäie tee kõrvale. Või miks mitte tükike kingikarpi panna ja üllatada oma lähedasi – see magus üllatus ei jäta kedagi külmaks!