Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734
Saada vihje

Vürtsikas supp – soojendav ja maitsev talveõhtu lemmik

Copy
Artikli foto
Foto: Bonduelle

Kui pimedad talveõhtud ja jõulude eelne sagin enda alla matavad, siis toob hubase olemise ikka kausitäis kuuma suppi. See retsept sobib lauale igal ajal, olgu selleks sõpradega aja veetmine, pärastlõunane perelõuna või õhtu, mil soovid kallimale midagi maitsvat pakkuda.

Supp valmib kiirelt ja lihtsalt, aga selle tulemus pole sugugi nii argine. Näiteks peale aktiivset talvepäeva suusatades, kelgutades või karge õhu käes jalutades, saab kõhutäis head kosutust valmis vaid 30 minutiga. Vürtsikus, kreemisus ja Bonduelle'i köögiviljade värskus on väga hästi toimiv maitsekooslus. Värvilised köögiviljad annavad taldrikule ka visuaalse särtsu. Tšillikaste lisab mõnusat vürtsi, samas kui tomatid ja rõõsk koor tasakaalustavad maitset. Kindlasti ei pea vürtsikust pelgama, vaid seda saab oma maitse järgi kohandada.

Kui otsid midagi lihtsat ja maitsvat, siis see vürtsikas supp viib jõulumaagiale lähemale ja lisab jõuludesse ka väikese lõunamaise puudutuse.

Koostisained 2 portsjoni jaoks:

  • 1 sibul
  • 2 purki Bonduelle'i maisi koos herneste ja punase paprikaga
  • 400 g hakkliha
  • 4 spl õli
  • 1 purk (umbes 850 ml) purustatud tomateid
  • 400 ml tomatimahla
  • 1 pudel (umbes 250 ml) tšillikastet
  • 400 ml köögiviljapuljongit
  • Soola ja pipart
  • Paprikamaitseainet
  • 150 g rõõska koort

 

Samm 1

Koori sibul ja lõika kuubikuteks.

Samm 2

Nõruta Bonduelle'i mais, herned ja punane paprika.

Samm 3

Prae hakkliha koos sibulaga.

Samm 4

Lisa tomat, tomatimahl, aedviljapuljong ja tšillikaste ning hauta kaane all 15 minutit.

Samm 5

Lisa suppi Bonduelle'i mais, herned ja punane paprika ning kuumuta. Maitsesta soola, pipra ja paprikamaitseainega.

Samm 6

Lisa koor ja serveeri

 
Copy
Tagasi üles