«Kirgede tormi» staarid ootavad fänne Tartusse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarja «Kirgede torm» tegelased Emma ja Felix
Sarja «Kirgede torm» tegelased Emma ja Felix Foto: TV3

Sel kevadel tehakse teleajalugu, sest maailmakuulsast seriaalist «Kirgede torm» tuttavad Charlotte ja Werner tulevad Eestisse vaatajatega kohtuma.

Kaua oodatud ja lõpuks tihedas ajagraafikus vaba hetke leidnud näitlejad Mona Seefried ja Dirk Galuba ootavad rahvast pühapäeval kell 16 Tartu Lõunakeskuses.

Mona Seefried on eestlastele tuntud Charlotte Saalfeldi ning Dirk Galuba Werner Saalfeldina. Fännikohtumisel saab paluda autogramme, teha staaridest pilti ja tele-eetrist tuttavatega kohtumisest lihtsalt rõõmu tunda.

Lisaks pühapäevasele fännikohtumisele Tartus avaneb viiel televaatajal võimalus osaleda koos staaridega esmaspäevasel eksklusiivsel lõunasöögil pealinna restoranis Kaerajaan. Lisainfot leiab TV3 kodulehelt.

Mona Seefried ja Dirk Galuba saabuvad Eestisse koos produtsent Beate Schmidtiga. Staarid peatuvad hotellis Kolm Õde. Kui pühapäeval saab staare kohata Tartus, siis esmaspäeva pealelõunal jalutavad nad Tallinna vanalinnas.

«Kirgede torm» (Sturm der Liebe) on maailmakuulus seriaal, millel on erinevates riikides kokku 5,5 miljonit vaatajat. Eriti armastatud on telelugu Itaalias, Austrias, Belgias, Poolas, Kanadas, Tšehhis ja muidugi Eestis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles