Elisabet Tamm: kõige kurnavamad on kabinetistseenid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Matvere ja Elisabet Tamm sarjas «Ohtlik lend»
Marko Matvere ja Elisabet Tamm sarjas «Ohtlik lend» Foto: ETV
Seriaali «Ohtlik lend» näitlejad Elisabet Tamm ja Marko Matvere tõid
ETV
saates «
Ohtlik lend kaadri taga» esile, et tavainimesed ei kujuta ettegi, kui kurnav võib ühe lihtsa ja kõrvalise stseeni filmimine olla.

«Kui sa pead tegema ühte ja sama asja uuesti ja uuesti ning sa pead ühte asja ütlema ja istuma ja astuma sada korda, siis sellest väsib,» rääkis võtetest Elisabet Tamm.

Elisabeti sõnul on füüsiliselt kõige kurnavamad aga kabinetistseenid, mis võivad väldata üheksast üheksani.

«Käid korraks ehk võileiba söömas, kuid ei pääse minema, siis see väsitab rohkem kui füüsiline aktiivsus,» selgitas Elisabet.

«Tavainimene ei kujuta ette, et see on üsna piinarikas, mõnda närust stseeni filmisime paar tundi,» lisas Marko Matvere.

Saates keskenduti vähe enam Elisabeti tegelaskujule ja Rita Leidpalut kirjeldati kui rõõmupalli, kes üritab oma osa võimalikult hästi täita.

Samuti peab Rita olema tugev karakter, sest Andres Västriku kõrval teisiti hakkama ei saa.

«Rita ei võrdu Elisabetiga, see on ikka tegelaskuju, mida ma mängin,» sõnas ta. «Marko Matvere on muidugi meister ja tema kõrval olles saad aru, et kui palju on sul veel õppida.»

Elisabet rõhutas ka, et mossis olekust ei ole võtteplatsil kasu, kui ka teised on tüdinenud.

«Püüdsin töömeeleolu kerge ja heana hoida,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles