Tallinna uue peopaiga avavad Liis Lemsalu ja Ott-Sander Palm

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lemsalu
Liis Lemsalu Foto: promo

Reedel avab vanalinna südames (Viru tn 4) uksed uus privaatne kohtumispaik Visioon. Laval astub üles eesti värskeim superstaar Liis Lemsalu. DJ rollis saab näha tantsustaar Ott-Sander Palmi.

Visioon avab ametlikult oma uksed reedel, 20.04. kell 23. Lavalauad õnnistatakse sisse mitmes kategoorias - üles astuvad Liis Lemsalu, Sir N Exclusive Dance Show, Ketikoerad ja Indrek Rebane. DJ rollis võib näha lisaks teistele DJ-dele ka tantsusaatest tuntust kogunud Ott-Sander Palmi.

Visioon on uus kuum kohtumispaik privaatsust ja kvaliteeti hindavale peoarmastajale.

Kvaliteedinäitajate alla kategoriseeruvadhea asukoht (Viru tn 4), värskelt renoveeritud interjöör, avarad ruumid, kvaliteetne heli- ja valgustehnika, võimalus valida terrassi, lounge'i ja klubisaali vahel ning loomulikult hea teenindus professionaalsete baarmanide ja baaridaamide poolt.

«Visioon võimaldab inimestel end vabaks lasta, ilma et see kellelegi «silma torkaks», selle privaatsuse heaks oleme piiranud näiteks klubiruumides fotografeerimist ja filmimist. Pildistamine on lubatud vaid erijuhtudel akrediteeritud või tellitud fotograafide poolt.» sõnas Vivian Teral, Visiooni programmijuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles