Žirinovski abikaasal on kaheksa korterit ja kuus autot

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Žirinovski
Vladimir Žirinovski Foto: AP / Scanpix

Venemaal on kasulik olla poliitiku abikaasa.

Nimelt on Venemaa Liberaaldemokraatliku partei juhi Vlaminir Žirinovski abikaasal Galina Lebedeval kaheksa korterit ja kuus autot, vahendab STT. 

 

Selline informatsioon sai avalikuks, kuna Žirinovski kandideerib 2008. aasta presidendivalimistel ja ta pidi valmiskomiteele oma varalise seisukorra kohta aru andma.

Dokumentides on kirjas, et viimase nelja aasta jooksul on Žirinovski teeninud 3,6 miljonit rubla (üle 1,5 miljoni krooni). Sama ajaga on poliitiku abikaasa Lebedeva sissetulekud olnud 15 miljonit rubla (6,4 miljonit krooni).

Ka kinnisvara on Žirinovski naisel küllaga. Lebedeval on Moskvas kaheksa korterit, millest väikseim on  70 ruutmeetrit ja suurim 433 ruutmeetrit.

 

Lisaks sellele on Žirinovski abikaasal Moskva lähistel veel viis suvemaja, millest suurim on 550-ruutmeetrine. Naise nimel on ka kaks kontorit Moskvas.

Autosid on Galina Lebedeval kuus. Neli neist on isiklikud sõiduvahendid ja kaks veoautod.

Naisel on pangakontodel «mustadeks päevadeks» üle ühe miljoni dollari ulatuv summa.

Vladimir Žirinovski varandus kahvatub tema naise varanduse kõrval. Moskvas on tal ainult üks 54-ruutmeetrine korter ja pangaarvel umbes 9800 dollarit (105 840 krooni).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles