Michael Bublé nõuab korraldajatelt ülimat hügieenilisust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Bublé
Michael Bublé Foto: Promopilt

Hügieen peab muidugi alati normiks olema - laupäeval Saku Suurhallis südameid sütitav Kanada lembelaulik, kolmekordne Grammy auhinna võitja Michael Bublé (36) nõuetelist korraldajale meenutab heas mõttes omaaegse sanepidjaama reeglistikku, millest kõrvalekalded on rangelt keelatud...

Staari tingimustes on kirjas, et Bublé on rahulik, tagasihoidlik ega olegi üldse teab mis suurte soovidega - peamine, et toit ja kontsert oleksid head, kirjutab Kroonika.

Samas kõik, mis puudutab toitu, on punktuaalselt paigas. Näiteks soovib laulja, et köögitoimkond peab olema hügeeniteadlik ja terve. Personalil, vähemalt siis, kui nad Bubléle vaaritavad, on keelatud kanda ehteid.

Samas võivad nad olla rõngastatud, kuid - minimaalselt. Pikad juuksed peavad olema patsis, küüned lühikesed, puhtad ja lakita. Riided olgu aga musta või valget värvi, ja - kõik kannavad põlli!

Suitsetamine on Michaeli söögipadade juures rangelt keelatud. Enesetapuks võib võtta küll pausi, kuid enne, kui näpud taas ninaesise külge aetakse, olgu käed pestud.

Muide, Bublé show lavakujunduse on loonud maailma tipplavakunstnik Mark Fisher, kes on neid teinud ka sellistele vaaladele nagu Pink Floyd, U2, Rolling Stones, Genesis, Robbie Williams jpt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles