Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 23. oktoober: Neitsi on julge ja enesekindel, Kalad kipuvad oma võimeid üle hindama

Copy
Foto: Shutterstock

Käes on kolmapäev!

JÄÄR

Kui sinu töö on loominguline, sujub see suurepäraselt, kui aga pead praktilisi ja punktuaalseid asju ajama, tekib närvipinget.

SÕNN

Algamas on periood, mil partnerlussuhted tähelepanu keskmesse tõusevad. Kui vajad armastust, siis ole valmis seda ka jagama!

KAKSIKUD

Elu pole mäng, praegu on õhus nii mõnigi teema, mida tuleb võtta tõsisemalt, kui sulle meeldiks. Oled sunnitud vastutama.

VÄHK

Tasub julgelt unistada ja ühtlasi tegutseda selle nimel, et need unistused ellu viia. Pole välistatud, et mõni sinu salasoov täitub.

LÕVI

Kõik ei pruugi olla sugugi nii, nagu sulle tundub. Sa ei pea teiste nõuannete kohaselt toimima, aga kuula need kindlasti ära!

NEITSI

Oled julge ja enesekindel, suudad oma häid külgi teistelegi demonstreerida. Ideedega on lihtne lagedale tulla.

KAALUD

Suudad oma rahaasju mitu käiku ette planeerida. Kui oled ettevõtlik, saad oma terava mõistuse abil sissetulekut suurendada.

SKORPION

Ööl vastu tänast kell 1.15 jõudis Päike Skorpioni märki ning on sulle tõhusaks toeks. Algab aeg, mil just sina saad eredalt särada.

AMBUR

Suurtest tunnetest olulisem on füüsiline armastus. Rahulolu iseenda ja maailmaga sõltub sellest, kuivõrd hästi toimivad suhted.

KALJUKITS

Tegele asjadega, mida on vaja teha, ära rabele tühja. Enne tegevusse asumist mõtle, kas eesmärgid on sinu jaoks selged.

VEEVALAJA

Kui vaja, tuleb kaaslaste eest seista, isegi kui see esialgu probleeme juurde toob. Hiljem on sul liitlastest kasu.

KALAD 

Kipud oma võimeid üle hindama. Ei tasu asju ette võtta iseenda tarkusest lähtudes, vajad inimesi, kes oskavad sulle nõu anda.

Tagasi üles