Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Urmas E. Liiv kinodesse jõudvast šokeerivast filmist: kel närvid vastu peavad, minge vaatama!

Copy
Režissöör Urmas E. Liiv uuest Demi Moore'i filmist: «Selles lahatakse tegelikult igivana teemat, kuidas meelelahutustegelane ei taha vananeda.»
Režissöör Urmas E. Liiv uuest Demi Moore'i filmist: «Selles lahatakse tegelikult igivana teemat, kuidas meelelahutustegelane ei taha vananeda.» Foto: Kuvatõmmis ETV saatest / Cap / plf / Scanpix

Maailmas tekitab palju kõmu film «Protseduur», mille ajal inimesed lahkuvad massiliselt kinodest, kuna õudus-ulmefilm pakub vägagi eemaletõukavaid kaadreid. «Neid kohti on selles filmis päris hulgi, mida ei tahtnud nagu...ma vaatasin lihtsalt maha,» ütles teisipäevases «Ringvaates» režissöör Urmas E. Liiv, kes filmi hiljuti vaatamas käis.

Peagi jõuab Eestis kinoekraanidele uus USA õudusfilm «Protseduur» («The Substance»).

Kahtlane roheline seerum muudab õudusfilmis mängiva Demi Moore'i nõnda vastikuks, et inimesed üle maailma lahkuvad filmi ajal kinosaalidest. Kuu aega tagasi kirjutas keegi Redditis, et seansi alguses oli saalis 12 inimest. Kui film lõppes, oli inimesi järel vaid viis. Ka Daily Mail vahendab, et britid ei suuda võigaste stseenide tõttu filmi vaadata.

Tagasi üles