Üritustesari Hard Nation juba täna ööklubis Arena3!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hardnation juba täna!
Hardnation juba täna! Foto: Arena3

Täna, 30.aprillil on vennad Wouter ja Sjoerd Janssen ehk Showtek taas tagasi Eestis. Showtek esineb esmakordselt üritusel Hard Nation, mis toimub ööklubis Arena3.

Sjoerd ja Wouter on tuuritanud juba terve aasta oma «Fuck The System» lipu all, neil on olnud päris oma lavad suurimatel festivalidel nagu ElectroCity ja Dance Valley, nad on mänginud oma muusikat megaüritustel Electric Daisy Carnival, Creamfields ja Nocturnal koos selliste superstaaridega nagu Tiësto, Armin Van Buuren, Ferry Corsten ja Deadmau5, nad produtseerivad ühe hiti teise järel ja juhivad oma plaadifirmat Dutch Master Works.

Head sõprussidemed Tiësto-ga on viinud mehed koostööni Allure albumiga ja Tiësto megahiti «Maximal Crazy» loomiseni.

Tulemus kogu selle panuse eest on Dj Mag Top 100 maailma parima dj hulgas 58 koht ja mixmagi poolt nimetatud kui «The Greatest Dance Act Of All Time».

Uued kogemused, uued tutvused tänu ülemaailmsele tuurile on andnud meestele võimaluse katsetada uusi helisid. Hetkel populaarne house ja dubstep on andnud ka oma mõju ning muutnud Showteki niigi unikaalse muusika veelgi omapärasemaks. 2012 on meestel plaanis produtseerida palju uut muusikat. Viimane lugu «Memories» ja uusversioon nende ühest suurimast hitist «Hold us Back» on alles algus.

Piletid hinnaga 10 eurot on müügil kohapeal. Ürituse vanusepiirang on 18 eluaastat.

Lisainfot vaata www.arena3.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles