Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VIDEO Sindi Rockil üles astunud bänd Sibyl Vane pakkus väikesele fännile kustumatu mälestuse

Copy
Koos Sibyl Vane'iga laval rokkinud Karl pälvis publikult aplausi.
Koos Sibyl Vane'iga laval rokkinud Karl pälvis publikult aplausi. Foto: Urmas Luik

Laupäeval toimus Sindi Rock, kus teiste seas esines ka Sibyl Vane. Ühe loo ajal kutsus bänd aga lavale papist kitarriga lava ees rokkinud väikemehe. «Vaatasin seda väikest Karli, kes oli, näpud püsti, ja kes elas läbi momenti, mis saadab teda veel kaua,» nendib bänd ühismeediasse tehtud postituses.

Alternatiivrokki viljelev Pärnu trio Sibyl Vane jagab ühismeedias laupäevasel kontserdil aset leidnud erilist hetke. 

Vaata ka:

Galerii 〉 Eesti vanimal, juubelihõngulisel rokifestivalil möllati taas

«Esinesime Sibyl Vane'iga laupäeval Sindi Rockil, mis tähistas oma väärikat 55. sünnipäeva. Umbes teise loo ajal märkasin lava ees üht väikest poissi, kes mängis päris kirglikult isetehtud papist kitarril lugusid kaasa,» meenutab bändi liige Heiko. «Ma ei tea, kui vana ta oli, aga pigem algklasside vanuses. Nii ma siis jälgisin, kuidas väikemehe jaks ei näidanud raugemise märke, ja kuskil kuuenda loo – «Almost Gospeli» – ajal tekkis meil juba päriselt omavahel kontakt. Oli selline tunne nagu me mängiks seal kahekesi ja saalitäit rahvast polekski meiega koos seal.»

Loo lõppedes otsustas ta noore muusikaentusiasti lavale kutsuda. «Võtsin selle väikese poisi käest kinni ja vinnasin ta lavale. Enne muidugi küsisin, kas ta on valmis tulema. Oli!»

Üheskoos esitati lugu «Duchess». «Praegu kirjutades on raske neid hetki sõnadesse siia panna. See oli selline hetk, kus sa tunned end äärmiselt elusana, sest saad aru, et sa ei mõtle ainult iseendale, vaid millelegi suuremale. Kui saalitäis rahvast pärast lugu selle väikese poisi nime skandeeris, oli see lihtsalt nii äge hetk. Vaatasin seda väikest Karli, kes oli, näpud püsti, ja elas läbi momenti, mis saadab teda veel kaua. Loodetavasti!»

«Aitäh, Sindi Rock! Aitäh, kallis publik, et meid nii soojalt vastu võtsite, ja aitäh, Karl. Loodan, et sul läheb elus kõik hästi ja äkki me suutsime sulle eluteele kaasa anda ühe siira ja positiivse emotsiooni, sest maailmas meie ümber on kurjust ja isekust piisavalt palju. Ole hoitud!» sõnab bändi liige lõpetuseks.

Kõnealune postitus on saanud ühismeedias ohtralt tähelepanu. «Nii äge kutt ja teie ikka ka!» nendib üks. «Üli äge oli päriselt seda esitust näha,» kiidab teinegi. 

Mitmed aga kirjutavad, et väikemees on varemgi lava ees rokkinud. «Seda kutti varemgi näinud lava ees väikese kidraga rokkimas. Vägev vend!» kirjutab üks. Teine aga lisab, et poiss oli ka Käblikul. 

Märksõnad

Tagasi üles