Bollywoodi näitlejanna jäi peast ilma

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bollywoodi näitlejanna jäi peast ilma
Bollywoodi näitlejanna jäi peast ilma Foto: SCANPIX

India Bollywoodi uus noor staar Meenakshi Thapar rööviti ja tal löödi kahe kolleegi poolt pea maha.

Kaks kurjategijat püüdsid näitlejanna perelt välja pressida  1 500 000 ruupiat, edastab The Telegraph.

26-aastase Meenakshi Thapari läbilöögifilmiks oli möödunud aastal valminud õudusfilm «404».

Naine kohtus oma uue filmi «Heroine» võtteplatsil kahe kaasnäitlejaga, kes hiljem ta röövisid ja tapsid.

Amit Jaiswalil ja ta armukesel Preeti Surinil tekkis naise röövimisplaan pärast seda, kui nad kuulsid, et Himaalaja lähedasest Dehra Dunist pärit noore näitlejanna perekond on väga jõukas.

Jaiswal ja Surin kutsusid Thapari väljasõidule India-Nepali piiri ääres asuvasse Gorakhpuri, mis on tuntud sealsete budistlike templite poolest. Nad võtsid ta seal pantvangi ning saatsid Thapari vanematele lunarahanõude 1 500 000 ruupiale.

Politsei kinnitusel seisis kirjas ähvardus, et kui pere raha ei maksa, siis sunnitakse naine töötama pornofilmides.

Ema võttis tütre pangaarvelt 60 000 ruupiat ja saatis selle röövijatele. See summa ei rahuldanud röövijaid ning nad tapsid Thapari.

Esmalt poodi ta üles ja siis löödi pea maha. Surnukeha ja pea jäeti erinevatesse paikadesse. Torso pandi ühte veepaaki, pea aga kotti ning visati Gorakhpurist Mumbaisse viiva tee äärde.

Politsei jõudis asja jälile ning arreteeris Jaiswali ja Surini. Nende juurest leiti ka Thapari mobiiltelefoni SIM-kaart. Paar tunnistas mõrva üles.

Jaiswal ja Surin lahkusid Uttar Bradeshi osariigis asuvast Allahabadist pärast seda, kui Jaiswali naine sai jälile, et ta mehel on armuke. Paar suundus India filmimekasse Mumbaisse, kus neil õnnestus saada jalg Bollywoodi ukse vahele.

Politsei uurib Thapari surmajuhtumit.

«Uurimine käib. Arreteeritutele on esitatud süüdistus ning sündmuskohta uuritakse. Kurjategijate eesmärgiks oli raha väljapressimine. Nad on oma teo üles tunnistanud. Näitlejanna poodi üles ning ta pea eemaldati kehast. Keha jäeti ühte veetanki ning pea visati Mumbaisse viiva tee äärde,» selgitas politseiuurija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles