Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 22. oktoober: Amburil on palju suhtlemist lähikondsetega, Kalade kujutlusvõime on elav

Copy
Foto: Shutterstock

Tegusat teisipäeva!

JÄÄR

Palju energiat läheb töö tegemisele ja karjääri edendamisele. Sulle võidakse usaldada senisest vastutusrikkamaid ülesandeid.

SÕNN

Tunned end hästi, sul on jõudu nii töö kui ka hobidega tegelemiseks. Naudid üritusi, tahad tähelepanu keskpunktis olla.

KAKSIKUD

Ära võta tööasju isiklikult. Kui keegi sind kritiseerib, ei anna solvumine ja vihapursked kindlasti väärikust juurde.

VÄHK

Projektide käimalükkamine läheb libedalt. Ka neile asjadele, mis tundvad olevat rappa jooksnud, on võimalik leida positiivne lahendus.

LÕVI

Tahaksid ühiseid teemasid, näiteks tulevikuplaane, arutada ennekõike koos pereliikmetega. Kui on lahkhelisid, räägi need selgeks.

NEITSI

Sind huvitab ka teiste inimeste mõttemaailm, tahad neilt midagi õppida. Sul tasub ka tehtud vigu analüüsida ja neist järeldusi teha.

KAALUD

Veel viimast päeva Kaaludes kulgev Päike teeb kvadraadi jõulise Pluutoga. See on hetk, mil suudad end kokku võtta ja läbimurde teha.

SKORPION

Merkuuri ja Saturni trigoon võimaldab asju ajada mõistuspäraselt ja tasakaalukalt. Oled täna suurepärane läbirääkija ja vahendaja.

AMBUR

Sul on palju suhtlemist lähikondsetega. Küllap peate ühiste murede-rõõmude üle arutlema, ehk mingi probleemi lahendamiseks jõud ühendama.

KALJUKITS

Võimalik, et keegi läheneb sulle jõupositsioonilt, üritades selgeks teha, nagu oleks ta kuidagi sinust parem. Suudad näidata, et see pole nõnda.

VEEVALAJA

Teed aktiivselt plaane, aga seejuures peaksid rohkem mõtlema sellele, et need plaanid sinu lähedaste huvidega vastuollu ei läheks.

KALAD 

Kujutlusvõime on elav ja intuitsioon hea: sellest on abi nii teineteisemõistmisel inimsuhetes kui ka loomingulise töö tegemisel.

Tagasi üles