Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

LUSTAKAS GALERII Ralliäss Ott Tänak korraldas kümnetele väikestele fännidele vahva spaapäeva

Copy
Foto: GoodNews, Karen Härms

Ott Tänak korraldas koolivaheaja esimesel päeval lasterikaste perede võsukestele vahva ürituse, kui koos nendega Mustamäe Elamus Spas veemõnusid nautis, fännipilte tegi ja autogramme jagas. Mis kohapeal toimus, vaata galeriist!

Loetud päevad tagasi sai avalikuks, et Elamus Spa omanikering on saanud täiendust ning seda rallisõitja Ott Tänaku näol.

Loe rohkem:

Ott Tänakust sai Elamus SPA üks omanikke

Kuivõrd uue Elamus Spa lasteala avapäeval oli Tänak ralliradadel, võttis ta täna laste koolivaheaja alguse puhul vaba päeva ja käis spaamõnusid nautimas. Võimalust ralliässa oma silmaga näha, autogramme saada ja pilte klõpsata said ka väikesed fännid. Spaahommikult ei puudunud ka Silvia Ilves koos poegadega.

«Olin võistlustel, kui spaa uus lasteala avati, aga täna on mul lõpuks võimalus ise kõike avastada,» sõnas Tänak. «Nii esmaspäeva hommikul koolivaheaega alustada on parim viis, ma arvan,» nendib kahe lapse isa.

Kiire elutempoga rallisõitja peab spaad ideaalseks paigaks, kus koos perega aeg maha võtta. «Suurepärane võimalus nii koos abikaasaga lõõgastumiseks kui ka selleks, et lastega koos aktiivselt aega veeta,» avaldab ta.

Vaata fotosid:

Rääkides spaa omanikeringiga ühinemisest, sõnas Tänak: «Minu valdkonnas, nagu ka siin, on ainult parim see, mis viib eduni. Kuigi üks projekt on nüüd valmis saanud, on meil tulevikuplaanides veel palju uut ja põnevat ees ootamas,» vihjab ta tulevastele uuendustele ja arengutele.

Vaata täispikka intervjuud:

Tagasi üles