Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

«Selline inimene ei tohiks Eesti turul toimetada!» Saku vallale edeva abihoone ehitanud ehitusettevõtja on võlgu kümnetele firmadele

Copy
«Eks ta üks pankrotilugu ole. Kõik ei läinud nii, nagu pidi minema,» ütleb kümnetele ehitusettevõtjatele võlgu jäänud Tauri Olesk.
«Eks ta üks pankrotilugu ole. Kõik ei läinud nii, nagu pidi minema,» ütleb kümnetele ehitusettevõtjatele võlgu jäänud Tauri Olesk. Foto: Kaader saatest

«Tulin siia, et selline inimene mitte kunagi ei saaks enam Eesti turul toimetada,» sõnas esmaspäevases «Kuuuurija» saates ehitusettevõtja Janek, kes Saku valla uhiuuele hooldushoonele katuse ehitas, kuid töö eest tasu saanud pole.

Peatöövõtja käilakuju Tauri Olesk sai küll Saku vallalt tööde eest üle 200 000 euro, kuid nüüd on tema firma likvideerimisel ja Olesk töötab Lääne-Harju vallas haldusjuhina.

Janek on ehitusvaldkonnas tegelenud peaaegu kogu oma elu, omaenda ettevõtte alt juba üle nelja aasta. Spetsialiseerunud on ta katusetöödele.

«Kõige suurem projekt on ilmselt Jõhvis Pargi kaubanduskeskus,» ütleb ta enda töödest rääkides. Kuigi Janek on oma elus väga paljudel objektidel ehitanud, siis taolisel kombel petta saanud pole ta varem kunagi. «Eks rahaviivitusi ja asju, kõike tuleb ette. Aga midagi nii suurt küll olnud pole.»

Tagasi üles