Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Kalamajas auto kojamehe vahele jäetud kiri kütab kirgi: Helle-Moonika Helme kiskus asjasse ka Hanah Lahe (7)

Copy
Foto: Elu24 kollaaž

«Sinu maasturi tõttu ei saa minu tulevased lapsed suvel õue mängima minna» – just nii algas kiri, mille üks Kalamaja elanik enda auto kojamehe vahelt pühapäeva hommikul avastas. Äkitselt tegi Facebooki postituse aga Helle-Moonika Helme, kes ahastab: «Ei ole võimalik!!!! Hanah Lahe, palun ära hirmuta rohkem noori ja lapsi kõiksugu katastroofiteooriatega, et nad ei ründaks sedasi kaaskodanikke.» Hanah Lahe peab seda aga laimuks ja viha õhutamiseks.

Nädalavahetusel jagas Kalamaja elanik kogukonnagrupis auto kojamehe vahele jäetud kirja. «Kas keegi sai veel sellise kirjakese oma auto kojamehe vahele pühapäeva hommikul? Mis ma selle teadmisega peale peaks hakkama?» uuris ta kaaskodanikelt.

Punase värviga paberile trükitud kirjas, mis Range Roveri kojamehe vahele oli pistetud, siunatakse maasturit. «Sinu maasturi tõttu ei saa minu tulevased lapsed suvel õue mängima minna, sest asfalt on liiga kuum ja puud ei paku enam varju. [---] Ma tahtsin sulle lihtsalt pihtida, et sina oledki see probleem, mis meid kõiki (kliima)kriisis hoiab,» seisis kirjas.

Tagasi üles