Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Brigitte Susanne Hunt fitmodel'i võistlustest: võit olekski olnud sel aastal ebaõiglane

Copy
Brigitte Susanne Hunt
Brigitte Susanne Hunt Foto: Madis Veltman

Laupäeva toimus Fitlap Cup 2024, kus lavale astus ka Brigitte Susanne Hunt. «Järgmine kord toon poodiumi ära, ma luban,» sõnas seltskonnatäht peale võistluseid ühismeedias.

Päev pärast võistlusi tegi Hunt ühismeediasse postituse, kus enda fitmodel'i debüüdi kokku võttis. Muu hulgas kommenteeris ta Kroonikas ilmunud artiklit «Brigitte Susanne Hunt jäi fitmodel'i-võistluse finaalist välja. Tulemuses pettunud sisulooja lahkus koheselt».

«Ma ei pettunud tulemuses. Ma andsin absoluutselt maksimumi ja jäin maksimaalselt rahule tulemusega,» kirjutas ta Instagrami loos ja torkas, «juuras kehtib juurdemõtlemise keeld – see võiks olla ka meedias. Kui kardate, et klikk jääb tulemata, kui kõike negatiivseks ei keera, siis soovitan oma hirmudest üle saada.» Nimelt kiirustas Hunt väidetavalt hiljem enda sünnipäevapeole.

«Eile, kui ma olin ümbritsetud nendest inimestest oma sünnipäevapeol, siis mõtlesin vaid sellele, kui tänulik ma olen,» jagas ta Instagramis, lisades, et on hoitud ja armastatud. «Mina tean seda, mis tähendab, kui ümber ei ole õiged inimesed ja kui laastav see on,» nendib ta. «Elasin aastaid ärevuses ja mul oli nii valus ning alles tagantjärele saan aru, kuidas end põletasin. Kui Sul on ärevus, valu, ebameeldiv või hirm ja kahtlused – need ei ole Sinu inimesed. Ära tee minu viga ega räägi neid inimesi iseendale õigeks. Sa tead alati kõiki vastuseid ja õpi  usaldama oma sisetunnet.»

Mõni hetk hiljem võttis Hunt Instagramis võistluste teema siiski uuesti üles. «Miks ma ei võitnud? Sest ma oleksin pidanud umbes 2 kilogrammi veel vähem kaaluma ning mul oleksid pidanud olema natuke veel suuremad lihased,» tõdes ta, lisades, et läks lavale ennekõike lõbutsema. «Ma tegin selle valiku teadlikult. Teised võistlejad olidki paremas vormis fitmodel etteantud reegleid arvestades. Liikusid paremini. Olid humble ja professionaalid ega teinud show'd nagu mina.»

Ehkki tänavu jäi Hunt enda kategoorias viimaseks, siis alla anda ta ei kavatse vaid, lubab järgmisel aastal astuda MMi lavale.

«Kuna MMini on mul aasta aega, siis töö läheb edasi. Järgmine kord toon poodiumi ära, ma luban. [...] Võit olekski olnud sel aastal ebaõiglane, päriselt. Seal olid professionaalid, kes väärisid võitu. Järgmine aasta olen veel paremas vormis ning eesmärk on tuua karikas.»

Tagasi üles