Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

AITA LEIDA SÜDAMETU SÜÜDLANE «Ta togis neid jalaga meie heinamaa suunas!» Viljandis jättis tundmatu mees kanad ripakile ning põgenes sündmuskohalt (5)

Copy
Mahajäetud linnud.
Mahajäetud linnud. Foto: Erakogu

Pühapäeva, 20. oktoobri pärastlõunal postitas Viljandimaalt üks naisterahvas nimega Kersti Facebooki gruppi «Märgatud Viljandis», kuidas tundmatu mees jättis endast maha seitse kana ning pani ise seitsme tuule poole ajama. «Sellel r*aipel vedas roppu moodi,» alustab naine postitust.

Nimelt oli talus elav paarike laupäeval, 19. oktoobril joonud parajasti Viljandi külje all pärastlõunakohvi, kui nägid, kuidas võõras auto nende aia taga peatus.

«Ütlen kohe ära, et sel r*ipel vedas roppu moodi, et päike just sellise nurga alt otse silma paistis, et me tema auto numbrit ja isegi täpset värvi ei näinud,» kirjutab naine ning lisab, et kahjuks ei saa seetõttu pöörduda ka politseisse.

Kirjelduse järgi tundus olevat, et tegemist oli väiksemat sorti tumeda sõiduautoga, millel tagaluuk kõrgele lahti käis ja kust väidetavalt tõstis keegi meesterahvas parajasti välja kanu ning togis neid hiljem jalaga paari heinamaa suunas. Kui kurikael märkas peremeest püsti tõusmast, siis hüppas ta kähku autosse ja kihutas minema.

Märksõnad

Tagasi üles