Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

ALKOHOLILEMBELISED SEIKLUSED «K*radi v*rdjad, n*hhui!» politsei teisaldas taas otseülekandes tiktokker AlksiTaksi auto (6)

Copy
Kuvatõmmis TikToki videost.
Kuvatõmmis TikToki videost. Foto: Erakogu

Ei ole saladus, et Eesti tiktokkerid armastavad otseülekannetes näidata oma kirevat elu ning lisaks vahepeal napsu teha. Tihti oma seiklusi jagava tuntud tiktokkeri Alksitaksi (kodanikunimega Ramon Polakes) auto teisaldas taas politsei laupäeval, 19. oktoobril joomingu käigus.

«Politsei ahistab mind. Ma olen neil hambus! Ei saa aru, kas minu nime või auto pärast,» kommenteerib Polakes olukorda Elu24-le ja lisab, et tal on sarnaseid situatsioone olnud mitu korda.

Lisaks erinevatele videotele jagatakse TikTokis tihti enda era- ja seltsielu. Üks tuntud populaarsetest seltsimeestest on TikTokis kasutajanimega AlksiTaksi. Tal on ligi 19 000 jälgijat, kellega ta oma tegemisi jagab.

Politseile tuttavale sisuloojale meeldib üldjuhul näidata enda viibimisi koos sõpradega ning tihtilugu tähendab see joomist TikToki otseülekandes. Tema signatuurjoogiks on lausa meie enda kodumaine Laua viin. Lisaks joogipoolise tarbimisele on mehel suureks hobiks kokkamine, mida ta ka sotsiaalmeedias otseülekannetes tihti näitab.

Laupäeval, 19. oktoobril tegi noormees taas sõbraga otseülekannet, ent seekord autost, mitte kuskilt pinnapeolt. Nimelt tarbis tiktokker alkoholi enda autos, kui järsku saabus politsei ning teisaldas auto. Väidetavalt oli tiktokkeri roolis olev sõber kaine.

«Auto teisaldatakse lihtsalt niisama ära. Mitte midagi ei tee, raadio ei tööta. Ja nii ongi! Mitte millegi eest. Ma tegelen sellega, kui ma kaineks saan,» vihjab tiktokker, et ei jäta seda asja nii.

«Tegelikult see on ebanormaalne. Täiesti haige! Õnneks mul on kõik materjalid olemas,» lisab ta otseülekandes.

Tagasi üles