Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KLÕPS «Queen B esmakordselt laval!» Amani Kiivikas jagab fitnessivõistlusel hetki koos Brigitte Susanne Hundiga

Copy
Christin-Amani Kiivikas
Christin-Amani Kiivikas Foto: Erakogu

Fitnessikaunitar Christin-Amani Kiivikas jagab ühismeedias armsat hetke koos Brigitte Susanne Hundiga ning teatab, et juba sel nädalavahetusel astuvad nad mõlemad võistlustulle.

«Queen B homme esmakordselt laval ja mina pühapäeval,» jagas fitnessikaunitar reedel, kui võistluseni oli Brigitte Susannel jäänud üks ning temal endal kaks päeva.

Sellel nädalavahetusel toimub Tallinnas Fitlap Cup 2024 fitnessis ja kulturismis, millest võtab esmakordselt Fitmodel algajate kategoorias osa ka Brigitte Susanne Hunt.

Klõpsu ettevalmistustest jagas naine täna ka oma Instagrami loos.

Foto: Kuvatõmmis Instagrami loost

Kui Brigitte Susanne fitnessikarjäär alles saab tuult tiibadesse, siis tema treeneril Christin-Amanil on seljataga juba edukas teekond. 

Septembri lõpus saavutas ta Hispaanias IFBB Miss Fit Model Europe võistlusel 12 kaunitari seast neljanda koha.

Pärast võistlust jagas Amani ühismeedias ka kaunist klõpsu, kus koos medaliga poseeris. «Suured õnnesoovid, kallis!» elas ka isa Ott Kiivikas kommentaariumis kaasa.

Christin-Amani sõnas toimetusele, et kuivõrd tegemist oli tema selle hooaja esimese võistlusega, ei seadnud ta endale ülimalt kõrgeid ootuseid. «Tahtsin kindlasti olla kuue parima seas ehk finaalis, mis mul ka õnnestus.»

Selle hooaja kõige suuremaks eesmärgiks on tal aga maailmameistrivõistlused, mis toimuvad oktoobri lõpus Leedus. Seal astub naine lavale kahes kategoorias – Fitmodel juuniorid ja Fitmodel naised.

Tagasi üles