Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Saates «Ma näen su häält» asuvad teesklejaid elimineerima selgeltnägijad: huvitav on panna oma võimed proovile

Copy
Selle nädala «Ma näen su häält» saates panevad oma ainulaadsed võimed proovile selgeltnägijad Ruth ja Pille.
Selle nädala «Ma näen su häält» saates panevad oma ainulaadsed võimed proovile selgeltnägijad Ruth ja Pille. Foto: Mardo Männimägi

«Energiaid on siin väga palju segamas,» viitab selgeltnägija Pille «Ma näen su häält» stuudiole, kus ta saabuval pühapäeval koos Ruthiga oma võimed proovile paneb.

Sel pühapäeval panevad Kanal 2 saates «Ma näen su häält» oma ainulaadsed võimed proovile selgeltnägijad Ruth ja Pille, kes astuvad võistlustulle arvajatena. Teekond võiduni ei saa olema lihtne, kuna vastasteks on kavalad mängijad, kes üritavad nende vaistu ja intuitsiooni eksitada.

«Oleme mõlemad nõiad ja tundub huvitav panna oma võimed proovile,» jagavad Ruth ja Pille oma ootusi elevusega. Selgeltnägijad tunnistavad siiski, et enne mängu jäid võidurituaalid tegemata ja kaardid panemata. «Me läheme mängu ilu nautima, lähme külmalt peale ja vaatame mängu keskel, kuidas läheb,» kommenteerib Ruth.

Pille lisab, et stuudios olev õhustik võib nende üleloomulikke võimeid piirata: «Energiaid on siin väga palju segamas.» 

Sellega nõustub ka Ruth, kes rõhutab, et kui närv alt veab, ei pruugi võimed alati nii hästi toimida.

Mängu eesmärk on selge – selgeltnägijad peavad elimineerima teesklejad, jättes lõpuks alles vaid ehtsa laulja, kelle duett külalisnõunikuga tooks neile ihaldatud rahasumma. Võidu korral plaanivad naised võtta ette ühise reisi, kuid kuhu täpselt, jääb veel saladuseks. «Seda ei oska isegi kaardid ette näha,» nendivad nad naljatades.

Nagu ikka abistavad arvajaid oma teraste tähelepanekutega ka nõunikud, kelle seas on sel korral näitlejad Tõnis Niinemets ja Evelin Võigemast, muusikud Kristel Aaslaid ja Estoni Kohver ning külalisena Ott Lepland.

Lepland on saates osalenud ka esimesel hooajal ning jõudis duetini suurepärase lauljaga. Nüüd aga ootab teda uus katsumus: «Olen siin kulisside taga kuulnud, et neid osalejaid on ikka päris keeruline leida. Tegelikult on väga põnev, millised uued ja huvitavad inimesed on meie ette toodud. See saab üks põnev arvamine olema,» avaldab Lepland põnevusega.

Laval astuvad üles seitse värvikat tegelaskuju: Koolipoiss, Metsamees, Jõulufänn, Suvitaja, Massöör, Järelvalveametnik ja Kütt. Igaüks neist püüab osavalt varjata, kas nad on andekad lauljad või oskuslikud teesklejad.

Tõde selgub Kanal 2 ekraanil juba sel pühapäeval kell 20.05.

Tagasi üles