Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 18. oktoober: Kaljukitsel võtab tunnete varjamine asjatult jõudu, Vähil ei tasuks täna valetama hakata

Copy
Foto: Shutterstock

Vahvat reedet!

JÄÄR

Kui teed asju, mille mõttekuses ei ole sa päris kindel, ei tasu tulemust loota. Pead esmalt uskuma, et sinu tegevus on õige ja vajalik.

SÕNN

Kui sa ise oled õnnelik, energiline ja sisemiselt tasakaalus, saad olla heaks suhtluspartneriks sind ümbritsevatele inimestele.

KAKSIKUD

Võimalik, et pead oma tegevusplaani taas läbi mõtlema ja muutma, sest praegusel kujul ei tööta see just kõige paremini.

VÄHK

Kui sa miskipärast pelgad enda käsutuses olevat infot teistele edastada, eks siis vaiki, aga ära mingil juhul valetama hakka.

LÕVI

Sul võib tekkida soodne võimalus karjääriredelil ülespoole liikumiseks. Ära pelga tööd ja vaeva, ära hiili vastutusest kõrvale.

NEITSI

Lähtud sellest, mis sulle isiklikult kasu toob, jättes teiste vajadused tagaplaanile. Empaatilisus annaks sulle väärikust juurde.

KAALUD

Vastassoost isikud teevad sulle komplimente. Ei tasu nende juttu sada protsenti kullana võtta, naudi elu, aga säilita samas reaalsustaju.

SKORPION

Ole valmis läbirääkimisi pidama ja kompromissile minema. Kui oled vigu teinud, on väärikas need omaks võtta ja vabandada.

AMBUR

Ilu ja armastuse planeet Veenus jõudis Amburi märki. On aeg panna rohkem rõhku suhetele ja välimuse eest hoolitsemisele.

KALJUKITS

Kui sa üht inimest nii kangesti armastad, miks sa seda siis ometi maha salgad? Tunnete varjamine võitab asjatult jõudu.

VEEVALAJA

Leiad aega selleks, et oma edasist tegevuskava üles ehitada. Ära lähtu sellest, mida teised peale suruvad, sul on endal selgroogu.

KALAD 

Võid kellestki vaimustusse sattuda ja lausa ära armuda, samas valitseb oht, et sa ei näe seda inimest eriti realistliku pilguga.

Tagasi üles