Kas Sina maksaksid Tupaci hologrammi nägemise eest?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Snoop Dogg esineb juuli alguses Soome festivalil Ruisrock.
Snoop Dogg esineb juuli alguses Soome festivalil Ruisrock. Foto: SCANPIX

Coachella muusikafestivalil astus hologrammi kujul üles varalahkunud Tupac ning räpparid Snoop Dogg ja Dr. Dre kavatsevad kujutisega tuurile minna.

Rahvale avaldas hologrammi esitus muljet ning show pakkus rohkesti kõneainet, kirjutas Wall Street Journal. Tundus tõesti, et Tupac on lavale naasnud, lauldes kaasa lugudele «2 Of Amerikaz Most Wanted» ja «Hail Mary».

WSJ märgib, et tegu polnud tõelise hologrammiga, kuna see oli kahedimensiooniline kujutis. Esituse taga oli Digital Domain, mis vastutas ka Oscariga pärjatud eriefektide eest filmis «The Curious Case of Benjamin Button». Coachella festivalil kasutati tehnikat, mis pärineb 1862. aastast - kujutis peegeldatakse maast nähtamatule materjalile.

Pealtvaatajad kiitsid Tupaci realistlikke maneere. Ainsaks kriitikaks oli see, et projektsioon oli sama pikk kui Snoop Dogg, kuigi tegelikult oli Tupac Snoop Doggist oluliselt lühem.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles