Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734
Artikli eelvaade

MILLEST TULEB GROSSI-ARMASTUS? Inimesed arutlevad Redditis, miks eestlane sallib ainult üht kohalikku ärimeest

Copy
Oleg Gross
Oleg Gross Foto: Ain Liiva

Pärast uhke Lamborghini ostmist on ärimees Oleg Gross jälle korraks rohkem pildil. Just viimaste uudiste valguses on inimesed täheldanud, et rahvas armastab Grossi rohkem kui mõnda teist eestlasest rikkurit. «Ta on selline rahvamees, kellega on lihtsam samastuda,» kommenteerivad inimesed Redditis.

«Jäi ette uudis sellest, et Gross ostis oma firma arvele Lamborghini Revuelto ja Facebooki kommentaarium on täis inimesi, kes soovivad õnne ja räägivad, kui hea mees Gross on. Alati, kui ükskõik millisest teisest Eesti miljonärist uudis on, on kommentaarium täis halvustavaid kommentaare nende pihta, aga Gross on nagu ingel. Ma ei ole isiklikult tema tegemistega peale OG Elektra ASi kursis, aga millest see tuleb, et ta nii paljudele meeldib?» uurib üks inimene Redditis.

Tema küsimus sai kiirelt palju vastuseid ning kõik ütlevad peaaegu nagu ühest suust, et Oleg Gross on Eesti rikkur, kes pole liialt uhkeks läinud. «Gross on oma essentsis ikkagi lihtne boomer, kes on juhtumisi töötanud ennast rikkaks, aga pole ära tõusnud. Ma täitsa näen teda sardelli söömas ja Aleksandri õlut joomas, kui pakutakse. Seega suudab ka tädi Maali temaga samastuda,» ütleb üks kommenteerija.

Tagasi üles