Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

«Reporteri» ilmatüdruk avaldas, miks ta vaatajatele ilmateadet paljajalu edastab (1)

Copy
Ilmatüdruk Beatrice.
Ilmatüdruk Beatrice. Foto: Kuvatõmmis Instagrami videost

Nii mõnelgi Kanal 2 uudistesaate «Reporter» sotsiaalmeediapostitusel on näha, kuidas ilmatüdruk Beatrice edastab vaatajatele ilmateadet paljajalu. Nüüd on ilmatüdruk avaldanud põhjuse, miks ta eetris olles vahel kingad jalast peab võtma.

20. septembril ilmus uudistesaate «Reporter» ametlikule Instagrami kontole video ilmateate telgitagustest. Video staar oli ka lauljana tegutsev Beatrice.

Sama videot jagas «Reporter» ka TikTokis, kus nii mõnigi eestlane tundis huvi selle vastu, kuhu kadusid Beatrice'i kingad.

«Kus saapad jäid?» küsis keegi. «Paljajalu on kreisi,» märkis teine. «Paljajalu?», «Miks paljajalu» ja «Miks tal papusid jalas ei ole?» oli vaid osa küsimustest, mis TikToki postituse alla jäeti.

Kolmapäeval, 16. oktoobril, nädalaid pärast video postitamist andis Beatrice «Reporteri» ühismeedias aru, miks ta vahel paljajalu kaamera ette satub.

«No nii, nüüd hakkame ilmateadet filmima,» alustas Beatrice ja võttis samal ajal jalast oma kingi. «Sellepärast, et alati, kui me ilmateadet filmime ja kui te vaatate «Reporterit», siis on näha siin paremal pool Kanal 2 logo. Ja tihtipeale, kui mul on kingad jalas, siis ma olen lihtsalt liiga pikk, et ma varjan selle logo ära. Ja sellepärast pean ma alati olema paljajalu.»

«Saladus lahendatud,» teatas Beatrice.

Tagasi üles