Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

One Directioni staar Liam Payne leiti surnuna

Copy
Liam Payne
Liam Payne Foto: ROS / Capital Pictures / Scanpix

Endine Briti poistebändi One Directioni liige Liam Payne suri Argentinas 31-aastaselt, vahendab BBC. 

Politsei teatel kukkus Payne Buenos Airese hotelli kolmandalt korruselt alla. 

Laulja suri kolmapäeval kell 17 kohaliku aja järgi. 

«Liam James Payne, muusik ja endine bändi One Direction liige, suri täna pärast Palermo hotelli kolmandalt korruselt allakukkumist,» teatas Buenos Airese politsei avalduses. Payne kukkus rõdult hotelli sisehoovi, vahendab The Guardian. Kohaliku haigla esindaja sõnul jõudis kiirabi minutitega, kuid paraku polnud enam midagi teha. 

Kohalikud võimud uurivad Payne'i surma asjaolusid ja teevad lahkamise.

Kolmapäevases avalduses teatas politsei, et neile teatati agressiivsest mehest, kes võib olla uimastite ja alkoholi mõju all. Hotelli juhataja ütles, et kuulis hotelli tagaosas valju heli ning politsei saabudes avastati, et mees oli oma toas üle rõdupiirde kukkunud.

Payne käis Argentinas kaks nädalat tagasi toimunud endise bändikaaslase Niall Horani kontserdil. Payne'i nähti kontserdil koos Horani fännidega tantsimas ja laulmas.

1993. aastal Inglismaal Wolverhamptonis sündinud Payne oli vaid 16-aastane, kui ta osales 2010. aastal Briti telesaates X Factor ning sai seal saate kohtuniku Simon Cowelli loodud poistebändi One Directioni lauljaks.

Bänd, kuhu kuulusid Liam Payne, Niall Horan, Harry Styles, Louis Tomlinson ja Zayn Malik, ei võitnud seda X Factori hooaega, kuid sellest sai üks kõigi aegade edukamaid poistebände.

2016. aastal läks bänd lahku ning Payne, nagu ka teised One Directioni lauljad, jätkas soolokarjääriga. 

Payne sai isaks 2017. aastal koos toonase elukaaslase, X Factori kohtuniku Cheryl Cole'iga. Paar läks lahku 2018. aastal.

Tagasi üles