Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 17. oktoober: Täiskuu teeb Jäära ärevaks, Sõnni saavad kätte mineviku varjud

Copy
Foto: Shutterstock

Kaunist neljapäeva!

JÄÄR

Täiskuu Jäära märgis teeb meele ärevaks. Kätte on jõudnud oluline pöördepunkt, kus midagi olulist valmis saab. Vanast ja halvast lase lahti!

SÕNN

Mineviku varjud saavad sind jälle kätte, takistades kohustuste täitmist. Sa ei ole mõttega asja juures, nii võid tegevuses vigu teha.

KAKSIKUD

Suhtlemist on palju, aga inimesed on närvilised. Vägisi kisuvad jutuajamised vaidlusteks või teistele etteheidete tegemiseks.

VÄHK

Meeleolud vahelduvad, emotsioonid on tugevad. See ei ole ainult sinu probleem – kaaslased võivad infot meelevaldselt tõlgendada.

LÕVI

Sinuni jõudev info on ärritav. Ei ole mõtet hakata ametiasutustesse helistama lootuses, et nad sinu näpunäiteid järgides kõik korda teevad.

NEITSI

Ebasobiv päev rahaliste tehingute tegemiseks, ostmiseks või müümiseks. Tehing võib käivitada protsessi, mille ohjamisega sa hakkama ei saa.

KAALUD

Ära mõtlematult sõnu üle huulte paiska – sa ei saa neid tagasi võtta! Enda heaolu esikohale seadmine pole hea, arvesta armsamaga rohkem.

SKORPION

Ei maksa algatada tõsiseid vestlusi. Kellelgi pole kannatust teemasse süveneda, sellele lähenetakse pealiskaudselt.

AMBUR

Lastega tuleb tegeleda. Ilmneda võivad kiiret lahendamist nõudvad probleemid. Proovi olla rahulik, ära tõsta laste peale häält.

KALJUKITS

Kodus võib õhk elektrit täis olla. Sinu ülesanne ei ole probleemi lahkama hakata, vaid võimalikult ruttu rahu sõlmida.

VEEVALAJA

Proovi olla rahulik ja tasakaalukas. Õhkkond on ärevusest tulvil. Kontakti võib võtta keegi, kelle eesmärk paistab olevat tüli norida.

KALAD 

Kuna päeva mõjud on ettearvamatud, tuleb hoiduda lepingute sõlmimisest ja lubaduste andmisest. Eriti oluline on see rahaasjades.

Tagasi üles