Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Stefan avab Tallinnas oma restorani ja otsib sinna töötajaid

Copy
Foto: Kuvatõmmis videost

Kui suvel vuras Stefan Airapetjan oma toiduautoga festivalidel ringi, siis nüüd on ilmsiks tulnud, et muusik plaanib Tallinnas avada enda Kaukaasia söögikohta!

Juunis tuli ilmsiks, et Armeenia juurtega Stefan avas food truck'i STEFF GRILL, millega suvel mööda erinevaid üritusi vuras. «STEFF GRILL on minu ja sõpradega koos loodud food truck (eesti k toidukäru – toim), kus teen šašlõkki ainult kõige ägedamatele inimestele (jah, te olete kõik ägedad),» avaldas muusik toona ühismeedias ja rahustas kõiki muusikasõpru: «Ärge muretsege, laulmisega tegelen ikka edasi.»

Nüüd aga tuleb välja, et muusik on avamas Tallinnas enda restorani STEFF GRILL. 

«Ootame entusiastlikke inimesi, kes soovivad panustada meie ettevõtte edusse ja teevad seda hingega,» seisab oktoobri algul STEFF GRILLI ühismeediasse riputatud kuulutuses, kus otsitakse uude toidukohta grillijat, kokka ja klienditeenindajat.

Teisipäeval jagas muusik aga enda Instagramis CV Keskuse linki töökuulutusele, kus otsitakse STEFF GRILLI restosse klienditeenindajat. «Varsti avame uue Kaukaasia söögikoha!» avaldatakse tööotsingu keskkonnas. Kuulutusest selgub, et värske toidukoht avatakse Tallinnas aadressil Telliskivi 1.

Vaata ka:

VIDEOINTERVJUU 〉 «Täna olen ma grillija!» Stefan tõttas enne tähtsat esinemist Õllesummerile toiduelamusi pakkuma

Tagasi üles