Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

USKUMATU NAINE «Ma nägin unes ette, et meiega on liitumas keegi kolmas!» Elina Nechayeva tunnetas ette, et saab emaks (1)

Copy
Elina Nechayeva
Elina Nechayeva Foto: Sille Annuk

Teisipäeval, 15. oktoobril käis Ringvaade saates külas 32-aastane ooperidiiva Elina Nechayeva, kes jagas hiljuti fännidega kaks tähtsat rõõmusõnumit!
«Laps tissi otsas aga tegemised tegemata ei jää,» kujutab naine elu pärast last ette.

Paljudele eestlastele tuttav Elina Nechayeva üritas varjata oma rasedust võimalikult kaua. Nimelt lootis naine tuua lapse enne ilmale, kui kõigiga uudist jagab, ent seekord ei läinud nii.

Väidetavalt tundis naine ise mitu kuud ette, et varsti on tulemas perelisa. Ta nägi pidevalt erinevaid unenägusid ning tundis, et keegi koguaeg nagu jälgiks teda. Samuti ütleb muusik enda kohta, et ta ongi üleüldiselt väga tundlik. Rasestumine ei olnud küll ta jaoks väga suur üllatus, kuid üritas teiste eest seda kiivalt saladuses hoida.

Kuna rasedus peaks naistel mõjutama häälepaelasid, siis saigi enne kõiki lapseootusest teada just ooperidiiva lauluõpetaja.

«Üritasin ikka võimalikult kaua hoida seda saladust, et olen rase. Minu ideaalmaailmas kujutasin ette, kuidas jõuludel postitan perepilte ja õnnitlen jõulude puhul kõiki juba oma pisiperega,» sõnab ta.

Laupäeva õhtul toimus Prahas Itaalia trio Il Volo kontsert, kus astus üles ka armastatud ooperidiiva Elina Nechayeva.

Märksõnad

Tagasi üles