Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 15. oktoober: Veevalaja vajab puhkust, Sõnn on seiklushimuline

Copy
Foto: Shutterstock

Toredat teisipäeva!

JÄÄR

Inimestega suhtlemine pakub närvikõdi. Võid tööasjus kokku puutuda vastassoost isikuga, kes oma võluga sulle mõju avaldab.

SÕNN

Veenuse ja Uraani vastasseis teeb seiklushimuliseks. Ilmselt on suhtlemist ja kokkupuuteid inimestega, keda sa hästi ei tunne.

KAKSIKUD

Rutiinne töö ei taha hästi edeneda. Oled kärsitu, tahaksid proovida midagi uutmoodi teha või uusi inimesi tegevusse kaasata.

VÄHK

Päev võib tuua uusi põnevaid tutvusi. Sõprussuhted arenevad kiirelt, võimalikud on aga ka peadpööritavad armuseiklused.

LÕVI

Töised tegemised ei pruugi plaanipäraselt kulgeda. Ametiasjade ajamine võib viia hoopis isiklikumat laadi kontaktide tekkimiseni.

NEITSI

Võid kuulda saada põrutavaid uudiseid inimese kohta, kes on kunagi sinu elus olulist rolli mänginud. Tegemist võib olla ka kuulujutuga.

KAALUD

Võib tekkida olukord, kus hea kolleeg osutub äkitselt sinu rivaaliks. Ära niisama lihtsalt alla vannu, kui on vaja võidelda.

SKORPION

Armastatud inimene võib sulle üllatuse valmistada. Ei me ette tea, kas see on midagi tõeliselt vahvat või ajab sul hoopis karvad turri.

AMBUR

Sind võivad tõmmata õnnemängud, kipud uisapäisa rahaasjus riskima. Peaksid ettevaatlikum olema, asjad ei pruugi soovitud suunas kulgeda.

KALJUKITS

Küllap tahad leida aega selleks, et hobidega tegeleda, end proovile panna. Huvialade kaudu võib tekkida põnevaid uusi tutvusi.

VEEVALAJA

Tavapärane pereelu rutiin tundub kuidagi väsitav. Samas võivad võõrad ja salapärased vastassoost isikud eriti põnevaina tunduda.

KALAD 

Koosolekud ja arutelud võivad võtta huvitavaid pöördeid. Kaaslaste mõttekäigud võivad olla originaalsed ja edasiviivad.

Tagasi üles