Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Julget soengut rokkiv Ženja Fokin: saladuskatte all ütlen, et olen juba Türki juuksuriaja broneerinud (2)

Copy
Ženja Fokin
Ženja Fokin Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Hetkel leopardikarva soenguga moeguru ja trendiekspert Ženja Fokin avaldas Elmari hommikuprogrammis, et plaanid uueks stiilimuutuseks on juba tehtud. Muu hulgas jagas ta raadio Elmar kuulajatega selle sügise trende ning andis soovituse, mida talvejope ostmise puhul silmas pidada.

Ženja toob välja, et sel sügisel on moes Šoti ruudustik, nahk ja narmad. «Ma näen järjest enam, et inimeste jaoks on olulisem oma isiklik stiil ning enam ei sitsita ainult selle järgi, mida ajakirjad ette näitavad,» kommenteerib Ženja tänaval avanevat pilti. Siiski tooks Ženja trendina tagasi viisakuse: «Kui sa tuled teatrisse teksapükstes, siis halloo, kuhu jääb see hea maitse. Kogu ajastu on meil sellise mugavuse peal liugu laskmas, kus dressi- ja tossumaania on nii populaarne, aga on olemas kohti, kuhu sa ikkagi valid, mida selga panna.»

Hetkel leopardisoenguga Ženja on tänaval teeninud palju pilke ja kommentaare. «Üks päev tuli mulle naabrimees vastu ja ta küsis, mis mu peas juhtus,» naerab Fokin naabrimehe üllatust. «Suvel tundsin, et tahan mingit muutust ja kuna mul on mingi kolm karva peas, siis minu juuksur tuleb alati mu hullustega kaasa,» meenutab Fokin leopardistumise protsessi. Soenguga on mehel juba uued plaanid soolas: «Ma võin teile saladuskatte all öelda, et olen juba Türki juuksuriaja broneerinud.»

Seda, mis olulist detaili talvejope ostmisel silmas pidada, saad teada siit:

Märksõnad

Tagasi üles