Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 14. oktoober: Jäär on äksi täis, Lõvil võib olla lennukaid ideid

Copy
Soe sügisilm
Soe sügisilm Foto: Elmo Riig/Sakala

Mõnusat uut nädalat!

JÄÄR

Nädala algul oled äksi täis. Kipud olema kärsitu ning sisemise sunni ajel võid tegevusse tormata ilma eelneva mõtlemise ja planeerimiseta.


SÕNN

Sinuni jõuab üllatavat, võib-olla lausa jahmatama panevat infot. Enne, kui sellele kuidagi reageerid, proovi asja olemusest aru saada.


KAKSIKUD

Sõbrad võivad välja käia originaalseid äriideid. Ära nendesse otsekohe oma raha panusta, asi vajab aega ja põhjalikku läbimõtlemist.


VÄHK

Marsi ja Päikese kvadraat on äkilise loomuga. Sul on palju jõudu ja tegutsemistahet, tuleb olla diplomaatiline ja hoiduda kiirustamisest.


LÕVI

Sul võib olla lennukaid ideid, ent moment ei ole hea selleks, et nendest töökaaslastele rääkima hakata. Nende reaktsioon võib olla ootamatu.


NEITSI

Keegi sõpradest võib üllatuse valmistada. See võib olla natuke ehmatav, ent kindlasti õpid selle kogemuse midagi uut.


KAALUD

Võib tekkida olukordi, kus sa pole kolleegide või ülemusega üldse nõus. Ära looda, et tuline vaidlemine asja parandada võiks.


SKORPION

Sinu põhimõtted ja arusaamad maailmas toimuvast erinevad suuresti nende inimeste seisukohtadest, kellega täna kokku puutud.


AMBUR

Sinuga võib ühendust võtta keegi, kellelt sa seda ei ootaks. Samuti võib tekkida segadust asjaajamises või valeühendusi telefoni teel suheldes.


KALJUKITS

Võimalik, et tehakse muudatusi töökorralduses või ülesannete jaotuses. Välistatud pole seegi, et sulle tehakse põnev uus pakkumine.


VEEVALAJA

Pühendu enesearendamisele, ära üritagi õpetada ja harida teisi. Nad võivad sinu sõnu tõlgendada teisiti, kui sa lootsid.


KALAD 

Uudne põnev meelelahutus võib sinus nii suurt huvi äratada, et oled valmis sellega tegelemiseks kopsaka rahasumma välja käima.

Tagasi üles