Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 12. oktoober: Jääral jagub enesekindlust ja teotahet, Kaljukitsele sobib teravsilmse detektiivi roll

Copy
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Elmo Riig

Toredat nädalavahetust!

JÄÄR

Sul jagub enesekindlust ja teotahet. Näed tulevikuperspektiivi selgelt, aeg sobib pikaajaliste projektide väljatöötamiseks.


SÕNN

Aeg sobib süvenemist nõudvaks mõttetööks ja õppimiseks. Mälu on hea, haarad uut materjali lennult ning suudad loogilisi seoseid luua.


KAKSIKUD

Algus võis ju raske olla, kuid nüüd on asjad käima lükatud. Kui oled järjepidevalt usin, saad peagi töö ja vaeva vilju maitsta.


VÄHK

Päikese ja Marsi kvadraadi mõjul oled nädalavahetusel õige südikas oma seisukohti kaitsma. Ehk isegi surud oma arvamust teistele jõuga peale.


LÕVI

Oled uudishimulik ja õppimisvõimeline, vaatad maailma avara pilguga. Võimalik, et saad välismaalastega suheldes mõndagi teada.


NEITSI

Sul pole mõtet oma emotsioone maha suruda. Sul tuleb sügavale endasse vaadata. Kui suudad iseennast mõista, saad tagasi sisemise tasakaalu.


KAALUD

Päikese ja Jupiteri trigooni toel oled enesekindel ja optimistlik. Võtad julgelt palju ette ning sinu tegevus toob kiireid tulemusi.


SKORPION

Sa lausa naudid olukorda, kus saad kellegagi sõnasõda pidada. Paned oma mõtted täpselt ja teravalt sõnadesse, vajadusel lajatad täiega!


AMBUR

Kui keegi üritab sind takistada, on sul lihtne teda oma teelt tõrjuda. Mõjud säravana, energiat jätkub nii töötamiseks kui ka lõbutsemiseks.


KALJUKITS

Nüüd sobib sulle teravsilmse detektiivi roll. Oled ütlemata tähelepanelik märkama just seda, mida teised sinu eest varjata püüavad.


VEEVALAJA

Suudad end distsiplineerida, asjad olulisuse järjekorda seada. Kui midagi tegema hakkad, annad endast parima, et saavutada edu.


KALAD 

Pead lähedaste inimeste ja kodu jaoks aega leidma. Võta aega, et teha kodus ära need tööd, mis juba ammuilma ootavad.

Tagasi üles