Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

AITA LEIDA Lähedased otsivad Tartust autoga Tallinna läinud Heikit

Copy
Täna, reede, õhtul tegi SA Kadunud sotsiaalmeedias postituse. Otsitakse möödunud nädalal Tartust autoga tallinna liikunud 58-aastast Heikit.
Täna, reede, õhtul tegi SA Kadunud sotsiaalmeedias postituse. Otsitakse möödunud nädalal Tartust autoga tallinna liikunud 58-aastast Heikit. Foto: SA Kadunud / kadunud Heiki

Täna, reede, õhtul tegi SA Kadunud sotsiaalmeedias postituse. Otsitakse möödunud nädalal Tartust autoga Tallinna liikunud 58-aastast Heikit. «Tema auto leiti Lasnamäelt aga mees ise on tänaseni kadunud,» ütles SA Kadunud juht Aare Rüütel, «Oleksime iga infokillu eest tänulikud. Midagi on siin pildil väga valesti!»

Heiki lahkus oma Tartu kodust möödunud nädala neljapäeval ehk 3. oktoobril. Oma lähedastele teatas mees, et läheb auto ja järelhaagiskäruga Tallinnast asju tooma. Tagasi Tartusse mees aga ei tulnud ja on tänaseni kadunud.

«Tal oli üks oluline tähtpäev, kus ta pidi olema. Kunagi varem ta oma perekonna jaoks niimoodi ära pole kadunud,» ütles SA Kadunud juht Aare Rüütel, kelle sõnul jõudis Heiki ilmselt pealinna.

«Koht, kust tema auto leiti ei seostu aga absoluutselt selle kohaga, kuhu ta pidi minema. Tema auto leiti hoopis teisest kohast. Temast endast ei tea lähedased mitte midagi.»

Heiki mobiiltelefon andis kutsuvat tooni kuni 8.oktoobri õhtuni, kuid alates selle nädala teisipäevast on telefon välja lülitatud. Aare Rüütli sõnul oli Heikil päev varem, esmaspäeval, Tartus kokku lepitud oluline kohtumine. «Lähedaste sõnul pidi ta kindlasti seal kohal olema!» märkis Rüütel.

Heiki lähedased teavitasid mehe kadumisest politseid 8. oktoobril ehk samal päeval kui tema telefon lakkas kutsumast. Mehe auto ja järelhaagis leiti Lasnamäelt eile.

«Ma ei tahaks detailidesse minna, kust auto täpselt leiti. Kui uurimine viib millegi muuni, siis on need asjaolud tähtsad...» märkis Rüütel, kelle sõnul on asi tema hinnangul rohkem kui kahtlane.

«Iga infokild Heiki kohta on meie jaoks väga oluline. Kui keegi on Heikit selles ajavahemikus näinud, siis palun võtke viivitamatult meiega ühendust!» palus Aare Rüütel, kes hetkel SA Kadunud eestvõttel meest lähedaste palvel otsib.

Aare Rüütliga saab ühendust telefonil 5242776 või SA kadunud infoliinil 6616776. Samuti võib ka politseid igast temaga seotud detailist teavitada.

«Kui keegi nägi teda Lasnamäel või võeti ta kuskil auto peale, siis iga detail on meile praegu oluline. Palun võtke meiega viivitamatult ühendust ja anonüümsus on garanteeritud!» lisas Aare Rüütel.

Tagasi üles