Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Kristi Loigo maksis oma pulmad osaliselt «Kodutunde» produktsioonifirma rahadest

Copy
Kristi Loigo
Kristi Loigo Foto: Eero Vabamägi/Postimees

Suve lõpus tuli uudis, et tuntud teleprodutsent Kristi Loigo, keda kahtlustati annetusrahade väärkasutamises, pääses pihtide vahelt seaduse uue tõlgendusega: kui kasvõi osa rahadest sihtpäraselt kasutada, on kõik okei.

Kolmapäevane «Pealtnägija» vahendas, et Loigo 2019. aastal toimunud suurejoonelise pulmapeo kulud maksti OÜ Õuetuba rahast. «See vastab osaliselt tõele, mingisuguses protsendis ma tegin seda küll,» ütleb Loigo. «Umbes kolmandiku osas kandsin jah kulusid, aga see pole keelatud tegevus.»

Loigo soovis ise kolmapäeval ETV. «Pealtnägijale» intervjuu anda ning tunnistas, et neli viimast aastat on olnud tema jaoks erakordselt rasked. «Viimased neli aastat tundub mulle nagu sada aastat, teisest küljest tundub, nagu oleks olnud eile. Õige vastus on, ellu jäämisega olen tegelenud, lihtsalt vaatasin, kuidas ellu jääda,» ütleb Loigo, kes mattis mõni aeg tagasi ka kalli abikaasa.

Loigo tootis kümme aastat Eesti ühte populaarsemat heategevussaadet «Kodutunne», mis kogus rahvalt üle miljoni euro ja aitas ligi 250 perekonda.

Tagasi üles