Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

SALAKAVAL PIILUR «Ma ei tunne end oma kodus enam turvaliselt!» Maskis mees käib Raplas öösiti inimeste akna taga (1)

Kaader valvekaamera videost.
Kaader valvekaamera videost. Foto: Lugeja foto

Raplamaal tegutseb juba mõnda aega meesterahvast piilur, kes toimetab salakavalalt noorte naiste akende taga. «Ma toimetasin õhtul hilja köögis ja mu sisetunne ütles, et midagi on valesti ja tundsin, et keegi jälgib mind – ta oli mu akna taga,» räägib toimetusele anonüümsust palunud Raplas elav naisterahvas. Politseile on kõnealuse intsidendi kohta info laekunud ning nad tegelevad asjaolude väljaselgitamisega.

Raplas toimus eile, 8. oktoobri hilisõhtul Jõe tänaval kahtlane tegevus, kus keskmist kasvu meesterahvas luuras ühe kortermaja läheduses, enda ümber ringi vaadates ei tundunud inimesi näha olevat, kuid töötavat kaamerat nähes pistis ta kohe jooksu. Luurajal oli seljas helkuriga hele jope ning jalas dressipüksid, pähe oli ta tõmmanud näo varjamiseks maskilaadse peakatte.

Elu24ga võttis ühendust šokeeritud noor neiu, kelle akna taga on nimetatud mees öösiti juba korduvalt piilumas käinud. Saara (nimi muudetud, toimetusele teada) väitel ei ole see kaugeltki esimene kord, kus kahtlane isik tema akna taga teda piilumas käib.

Märksõnad

Tagasi üles