Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Uudo Sepp õpib üllataval erialal: hetkel otsin praktikakohta mõnes suures ettevõttes, et töökogemust saada

Copy
Uudo Sepp
Uudo Sepp Foto: Remo Tõnismäe

«Uudo Sepa seitse ametit. Kui ennist oli laulja, kinnisvaramaakler, siis nüüd ka IT tarkvaraarendaja,» seisis toimetusele saadetud vihjes. Muusik kinnitab, et õpib tõepoolest tarkvaraarendust. 

Toimetusele saadetud vihjes seisis Facebooki BCS Koolituste postitatud foto, kus poseeris ka Uudo Sepp. «4. oktoobril lõpetas «Vali IT!» täiskasvanute ümberõppeprogrammi (full stack nooremtarkvaraarendaja) kontaktõppe mooduli 34. lend,» seisis postituses.

«Jah, õpin tarkvaraarendust ja hetkel otsin praktikakohta mõnes suures ettevõttes, et saada töökogemust,» kinnitab muusik toimetusele. Idee tarkvaraarendust õppima minna tuli tal ligi kaks aastat tagasi. «Olen viimased 1,5 aastat tegelenud robootikaga ja lisaks sellele on mind alati huvitanud tarkvaraarendus tänu minu onule, kes ise on selles valdkonnas kõva käpp,» avaldab ta.

Õppetöö oli muusiku sõnul intensiivne. «Üheksast viieni ja pärast pikka päeva pidi veel teemasid iseseisvalt üle käima. Pingutama pidi, aga seda ikka sellel eesmärgil, et aru saada.»

Muusikasõbrad aga muretsema ei pea, sest Uudo sõnul on oodata endiselt ka uut mussi.

Tagasi üles